Greaff van Blescken juust
Bleskensgraafi küla on koduks Graafstroomi farmile, kus on juustu valmistatud 1908.
aastast alates. Sajandi jooksul kogunenud oskuste tulemusel on valminud see
naturaalselt laagerdunud juust, mille maitse on erakordselt kreemjas. Mida kauem
juust on laagerdunud, seda pehmemaks ja magusamaks muutub maitse. See 7 kuu
vanune juust ja maailmameistrivõistlustel kõrgelt hinnatud juust on hea kaaslane nii
punase kui valge veini kõrvale.
Koostisosad: lehmapiim, sool, juuretis, laap,
Allergeenid: piimavalk
Laagerdumise aeg: 52 nädalat
Kaal: u 150g
aastast alates. Sajandi jooksul kogunenud oskuste tulemusel on valminud see
naturaalselt laagerdunud juust, mille maitse on erakordselt kreemjas. Mida kauem
juust on laagerdunud, seda pehmemaks ja magusamaks muutub maitse. See 7 kuu
vanune juust ja maailmameistrivõistlustel kõrgelt hinnatud juust on hea kaaslane nii
punase kui valge veini kõrvale.
Koostisosad: lehmapiim, sool, juuretis, laap,
Allergeenid: piimavalk
Laagerdumise aeg: 52 nädalat
Kaal: u 150g