Kitsejuust lambaläätsedega
Sellele kolm kuud laagerdunud kitsepiimajuustule annavad võrratu maitsenüansi
retseptile lisatud põldlambaläätsed ja see juust sai kiiresti veinisõprade lemmikuks.
Lambaläätsedega kitsejuustu kõrvale hakkab hästi valge vein.
Koostisosad: pastöriseeritud kitsepiim, lambaläätsed, juuretis, laap, sool
Allergeenid: kitsepiimavalk.
Laagerdumise aeg: 3 kuud
Kaal: u 150g
retseptile lisatud põldlambaläätsed ja see juust sai kiiresti veinisõprade lemmikuks.
Lambaläätsedega kitsejuustu kõrvale hakkab hästi valge vein.
Koostisosad: pastöriseeritud kitsepiim, lambaläätsed, juuretis, laap, sool
Allergeenid: kitsepiimavalk.
Laagerdumise aeg: 3 kuud
Kaal: u 150g